ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εντατικοποιήθηκαν οι ελέγχοι στη Χλώρακα - Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα - Από μαχαίρια μέχρι ναρκωτικά

Εντατικοποιήθηκαν οι ελέγχοι στη Χλώρακα - Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα - Από μαχαίρια μέχρι ναρκωτικά

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την ασφάλεια και την πρόληψη του εγκλήματος, ανακοινώνει ότι διενήργησε κατά τη διάρκεια και της χθεσινής νύχτας συντονισμένες επιχειρήσεις με περιπολίες και ελέγχους, στην επαρχία Πάφου, και συγκεκριμένα στις περιοχές Χλώρακας, Έμπας, και Τρεμιθούσας. Κατά τους ελέγχους συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα, για διάφορα ποινικά αδικήματα και παραβάσεις τροχαίας.

Συνολικά ανακόπηκαν για έλεγχο 200 οδηγοί οχημάτων. Συνελήφθησαν οκτώ πρόσωπα, από τα οποία ένα πρόσωπο για κατοχή μικρής ποσότητας ναρκωτικών και δύο πρόσωπα για πρόκληση ανησυχίας. Στην κατοχή τέταρτου προσώπου εντοπίστηκε ρόπαλο και ανοιγόμενο μαχαίρι και εναντίον του διερευνάται υπόθεση κατοχής επιθετικού οργάνου και μαχαιροφορίας.

Άλλα πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν για σοβαρά αδικήματα τροχαίας. Από τους πέντε οδηγούς οχημάτων που συνελήφθησαν, οι τρεις εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ άλλος ένας οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλης. Πέντε οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς να καλύπτονται από πιστοποιητικό ασφάλισης, από τους οποίους ο ένας οδηγούσε μοτοσικλέτα, που κατακρατήθηκε για σκοπούς εξετάσεων. Επίσης για σκοπούς εξετάσεων, κατακρατήθηκαν έξι αυτοκίνητα.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις ελέγχων και περιπολιών συνεχίζονται από την Αστυνομία, με στόχο την αντιμετώπιση του εγκλήματος, και την εμπέδωση της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top