Έφτασε στο αεροδρόμιο με 9.5 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της - Χειροπέδες σε 24χρονη -Φωτογραφίες

Έφτασε στο αεροδρόμιο με 9.5 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της - Χειροπέδες σε 24χρονη -Φωτογραφίες

Στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 24 ετών, προχώρησαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εισαγωγής ναρκωτικών.

Μετά από έλεγχο που έγινε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων στις αποσκευές της 24χρονης, η οποία αφίχθηκε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκαν πέντε (5) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 9.5 περίπου κιλά κάνναβης.

Η 24χρονη συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.