Καρδίτσα: «Που είσαι βρε αγόρι μου;» Η στιγμή που άνδρας βρίσκει την εγκλωβισμένη μητέρα του στον Παλαμά

Καρδίτσα: «Που είσαι βρε αγόρι μου;» Η στιγμή που άνδρας βρίσκει την εγκλωβισμένη μητέρα του στον Παλαμά

Εικόνες αποκάλυψης στο χωριό Παλαμάς Καρδίτσας μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Κραυγή βοήθειας από κατοίκους, που με ότι μέσο διαθέτουν αναζητούν επιζώντες.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που κοινοποίησε στο facebook ένας άνδρας. Στο απόσπασμα βλέπουμε τη συγκλονιστική στιγμή που καταφέρνει να φτάσει στο σπίτι της μητέρας του, η οποία έχει εγκλωβιστεί στο χωριό, μετά τις πλημμύρες που προκάλεσε η φονική κακοκαιρία Daniel.

Όπως θα δεις, ο ίδιος περπατάει στο δρόμο, όπου το νερό φτάνει στα γόνατα του. Μπαίνει στο σπίτι και βλέπει τη μητέρα του που είναι ξαπλωμένη, να του ανοίγει την αγκαλιά της. «Πού είσαι αγόρι μου;», είναι τα πρώτα της λόγια.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE