LIKE ONLINE

Αυτοί είναι οι πέντε τύποι φίλων για τις γυναίκες - «Καθεμία ομορφαίνει τη ζωή μας με διαφορετικό τρόπο»

Αυτοί είναι οι πέντε τύποι φίλων για τις γυναίκες - «Καθεμία ομορφαίνει τη ζωή μας με διαφορετικό τρόπο»

Κάποιες γυναίκες έχουν μία κολλητή και άλλες διαφορετικές φίλες, καθεμία από τις οποίες ομορφαίνει τη ζωή τους με διαφορετικό τρόπο.

Για πέντε τύπους φίλων γράφει και η Brooke Shields στην πλατφόρμα Beginning is Now, που εστιάζει σε θέματα ευεξίας των γυναικών άνω των σαράντα ετών: «Έχουμε ένα φανταστικό καστ χαρακτήρων στη ζωή μας που κάνουν αυτό το ταξίδι αληθινά αξέχαστο. Γνωρίστε τις πέντε φίλες που εκτιμάμε απεριόριστα. Η καθεμία φέρνει τη δική της, μοναδική λάμψη στη ζωή μας, δημιουργώντας μια όμορφη ταπισερί αγάπης, γέλιου και διαχρονικών δεσμών».

Οι πέντε τύποι φίλων, σύμφωνα με την Brooke Shields:

1. Η κωμικός: «Πάντα εξοπλισμένη με ξεκαρδιστικά ανέκδοτα και την ικανότητα να μετατρέπει οποιαδήποτε κατάσταση σε όργιο γέλιου. Το χιούμορ της είναι μεταδοτικό και η ζωή μαζί της είναι πολύ πιο φωτεινή!».

2. Η σοφή: «Μια ζωντανή εγκυκλοπαίδεια γνώσεων και σοφίας, είναι η φίλη που ξέρει ακριβώς τι να πει όταν χρειαζόμαστε συμβουλές από μια φρέσκια οπτική. Η οξυδέρκειά της είναι ανεκτίμητη!».

3. Η περιπετειώδης: «Σε μια διαρκή αναζήτηση συγκινήσεων και με αυθόρμητο πνεύμα, αυτή η φίλη τροφοδοτεί την επιθυμία μας για περιπλάνηση και μας παρακινεί να βγούμε έξω από τη ζώνη βολή μας».

4. Η έμπιστη: «Η φίλη που μας ακούει χωρίς να μας κρίνει και κρατάει ασφαλή τα μυστικά μας. Είναι ο ώμος στον οποίο μπορούμε να ακουμπήσουμε και ο βράχος που μας κρατάει όρθιες στα εύκολα και τα δύσκολα».

5. Η αδερφή ψυχή μας [από εδώ λείπει η σωστή περιγραφή, αλλά μάλλον καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει].

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top