LIFESTYLE

Να βάλεις τη δική σου βρωμιάρη να κάνει την πιατέλα! Απαίσιος επιχειρηματίας έβαλε γυμνές γυναίκες στο μπουφέ (ΦΩΤΟ)

Να βάλεις τη δική σου βρωμιάρη να κάνει την πιατέλα! Απαίσιος επιχειρηματίας έβαλε γυμνές γυναίκες στο μπουφέ (ΦΩΤΟ)

Αίσχος και πάλι αίσχος. Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα να τις μεταχειρίζεσαι έτσι «κύριε» μου.

Αν υπήρχε κάπου ένας ζωγράφος σαν τον Πικάσο ή τον Τισιάνο αυτό θα μπορούσε να είναι το σκηνικό του. Όμως επειδή δεν ζούμε στον 19ο αιώνα κι επειδή δεν μιλάμε για τέχνη που θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα, αυτό που επέλεξε να κάνει ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ στην Αυστραλία είχε δικαίως ως αποτέλεσμα την αντίδραση του κόσμου στα social media.

Στα εγκαίνια του Cruise Bar στο Σίδνεϊ, η ατραξιόν τους για να τραβήξουν κόσμο ήταν τα γυμνά μοντέλα, άντρες και γυναίκες, που έβλεπες από την είσοδο μέχρι το χώρο μέσα. Μόνο που είχε διαφορετικό ρόλο για κάθε φύλο ο ιδιοκτήτης.

Οι άντρες ήταν ζωγραφισμένοι με φύλλα άμπελου στο κορμί τους, ενώ οι γυναίκες ήταν ξαπλωμένες και ολόγυμνες πάνω στα τραπέζια με φρούτα να βρίσκονται πάνω στο κορμί τους και οι θαμώνες να μπορούν ελεύθερα να φάνε πάνω τους. Κοινώς, έκαναν τις πιατέλες.

Instagram, Twitter και Facebook πήραν φωτιά από τις φωτογραφίες που αναρτούσαν όσοι βρέθηκαν εκεί και όλα τα σχόλια ήταν το λιγότερο επικριτικά για αυτό το σκηνικό.

Όσοι όμως επέλεξαν να βρεθούν εκεί δεν αντέδρασαν ούτε κατ΄ελάχιστο στο θέαμα και σερβιρίστηκαν κανονικά από τα στήθη και τα άλλα μέλη του σώματος των γυμνών γυναικών.

Και πάλι αίσχος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top