Ancoria Bank: Διάψευση φήμης για εξαγορά από άλλο τραπεζικό ίδρυμα

Ancoria Bank: Διάψευση φήμης για εξαγορά από άλλο τραπεζικό ίδρυμα

Η Ancoria Bank δηλώνει υπεύθυνα ότι δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση, ούτε βρίσκεται σε οποιεσδήποτε συζητήσεις για εξαγορά της από άλλο τραπεζικό ίδρυμα. Από τις βασικές αρχές της Ancoria Bank και μέρος της φιλοσοφίας της είναι η διαφάνεια και η ειλικρίνεια προς τους πελάτες της, υφιστάμενους και δυνητικούς. Γι’ αυτό και τονίζεται ιδιαίτερα ότι οι φήμες αυτές δεν ευσταθούν, βάζοντας τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο.

Σε δήλωσή του ο κ. Γιάννης Λοΐζου, CEO της Ancoria Bank, ανέφερε συγκεκριμένα: «Οι φήμες για πιθανή εξαγορά της Ancoria Bank από άλλο τραπεζικό ίδρυμα είναι ανυπόστατες. Η Τράπεζά μας συνεχίζει την πορεία της αυτόνομα και δεν υπάρχει καμία πρόθεση να αλλάξει αυτό. Με κερδοφορία πέραν των €4,3 εκατομμυρίων για το πρώτο εξάμηνο του 2023, κεφαλαιακή επάρκεια πέραν του 21% και ίσως τον πιο χαμηλό δείκτη μη-εξυπηρετούμενων δανείων στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα, η Αncoria Bank δεν έχει διάθεση να εξετάσει οποιαδήποτε πρόταση εξαγοράς από άλλο τραπεζικό ίδρυμα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE