Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Εύας Καϊλή στο ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Εύας Καϊλή στο ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο

Ένα πρόσωπο που απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ για μεγάλο διάστημα, η Εύα Καϊλή έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή της.

Η ευρωβουλευτής που το όνομά της έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο του Qatar Gate επέστρεψε στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου. Η Εύα Καϊλή συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη η οποία έκανε ανάρτηση στα social media.

«Κουβέντιασα αρκετή ώρα σήμερα με την Ευα Καιλή στο καφέ του Ευρωκοινοβουλίου.Και η αλήθεια είναι ως δημοσιογράφος και γνωρίζοντάς την απο τα χρόνια που συνεργαστήκαμε στο mega, ήθελα πολλά να τη ρωτήσω, για τους 4 μήνες της κράτησής της , για την υπόθεση που απασχόλησε με πρωτοσέλιδα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης αλλα και για το παιδί της», έγραψε συνοδεύοντας την ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

 

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» λέγοντας: «Τώρα που είναι ελεύθερη, δεν έχει περιορισμούς, θα μπορούσε αν ήθελε να ήταν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Έχει τη δυνατότητα να έχει την επικοινωνία που η ανθρώπινη φύση επιβάλλει ανάμεσα στη μάνα και τον πατέρα και το παιδί. Οι σχέσεις με την κόρη της είναι εξαιρετικές, βέβαια οι εφιάλτες της περιόδου που δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα της δεν έχουν ακόμη φύγει. Το πρωί που ξυπνάει την ρωτάει “μαμά θα είσαι εδώ ή θα φύγεις;”. Μίλησα με την κα Καϊλή χθες το βράδυ, μου είπε ότι μίλησε με τη συνάδελφό σας. Η ίδια συλλέγει στοιχεία. Όλα τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της θα βρει αποδείξεις ότι δεν είχαν καμιά σχέση μαζί της».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ