ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρχισε συναντήσεις με κοινοτικά συμβούλια για την ύπαιθρο και τις ορεινές περιοχές ο ΥΠΕΣ - Δείτε βίντεο

Άρχισε συναντήσεις με κοινοτικά συμβούλια για την ύπαιθρο και τις ορεινές περιοχές ο ΥΠΕΣ - Δείτε βίντεο

Με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες που βρίσκονται στην ύπαιθρο και στις ορεινές περιοχές, ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ξεκίνησε από σήμερα, Δευτέρα, σειρά περιφερειακών συναντήσεων με εκπροσώπους των κοινοτικών συμβουλίων σε παγκύπρια βάση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, ο στόχος των συναντήσεων είναι η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες που βρίσκονται στην ύπαιθρο και στις ορεινές περιοχές, καθώς και ο ευρύς συντονισμός για άμεση επίλυση των προβλημάτων τους.

Σημειώνεται ότι σε αυτό το πλαίσιο, το πρωί της Δευτέρας, ο Υπουργός συναντήθηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πυργών με εκπροσώπους των κοινοτήτων της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, αλλά και με εκπροσώπους μεγάλου αριθμού κοινοτικών συμβουλίων της επαρχίας Λάρνακας. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγιού για συνάντηση με τις κοινότητες της επαρχίας της Λεμεσού.

Προστίθεται ότι τον Υπουργό στις συσκέψεις συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οικείοι έπαρχοι, υπηρεσιακοί από το Υπουργείο Εσωτερικών και από άλλες αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες.

Αναφέρεται ότι ο Υπουργός Εσωτερικών θα συνεχίσει τις επαφές με τους εκπροσώπους των κοινοτικών συμβουλίων και την ερχόμενη εβδομάδα, κατά την οποία αναμένεται να επισκεφθεί την επαρχία Πάφου, ενώ επίσης θα συναντηθεί και με κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top