ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για θέσεις ΣΥΟΠ - Δείτε τα έντυπα υποβολής

Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για θέσεις ΣΥΟΠ - Δείτε τα έντυπα υποβολής

Το Υπουργείο Άμυνας πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων μέσω της Κυβερνητικής Πύλης (www.gov.cy) παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες, υποβοήθηση στη συμπλήρωση της αίτησης ή και για τις περιπτώσεις σφάλματος ή αδυναμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Στρατευσίμων και Πολιτών του Υπουργείου Άμυνας καθημερινά από τις 08:00 μέχρι τις 15:00, τις εργάσιμες ημέρες, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 1430 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για να προχωρήσει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, ο αιτητής θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος και ταυτοποιημένος χρήστης της Κυβερνητικής Πύλης. Η ταυτοποίηση μπορεί να γίνει ως ακολούθως:

  • ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στο Gov.cy ή
  • με φυσική παρουσία σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, προσκομίζοντας το Δελτίο Ταυτότητας.

Με το πέρας της υποβολής αιτήσεων, οι υποψήφιοι/ες, θα υποβληθούν σε αθλητική δοκιμασία για διαπίστωση της φυσικής τους κατάστασης και σε στρατιωτική δοκιμασία για να διαπιστωθεί η μαχητική τους ικανότητα. Οι εν λόγω δοκιμασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν εντός του μήνα Οκτωβρίου και οι υποψήφιοι/ες θα κληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και μηνύματος SMS.

Σημειώνεται ότι στους υποψήφιους που ήταν εθνοφρουροί και έχουν εκπληρώσει την υποχρέωση θητείας στους στη Δύναμη και εξασφάλισαν κατάλληλη σειρά επιτυχίας από τον προηγούμενο Τελικό Πίνακα ο οποίος δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 28.04.2023, και στους οποίους έχει ήδη προσφερθεί απασχόληση, θα κληθούν μετά το πέρας της αθλητικής και στρατιωτικής δοκιμασίας των υποψηφίων του νέου Πίνακα για υγειονομική εξέταση. Νοείται ότι η προσφορά εργοδότησής τους θα ισχύει νοουμένου ότι έχουν εκπληρώσει κανονικά τη στρατιωτική τους θητεία και θα κριθούν με ικανότητα πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας (Ι1 ή Ι2) από την υγειονομική εξέταση.

Χρήσιμα Έντυπα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΥΟΠ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΠΛΙΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΠΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top