Ανάλυση: Κυβέρνηση του ενός: Η διαχείριση της φωτιάς με... εργαλεία επικοινωνίας
Σε μια περίοδο που η χώρα βρέθηκε αντιμέτωπη με μια από τις πιο σοβαρές φυσικές καταστροφές των τελευταίων ετών, η κυβέρνηση επέλεξε να απαντήσει... με απολογισμούς.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 16χρονης, ο νεαρός τη βίασε με άσκηση βιας το Σάββατο (30/9) στην περιοχή «Ζέφυρος» της Ρόδου.
Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς είχε γνωριστεί με τον 17χρονο την προηγούμενη ημέρα, την Παρασκευή, και το Σάββατο κανόνισαν να συναντηθούν.
Βάσει της καταγγελίας της 16χρονης ο βιασμός τελέστηκε στις 8 το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία του Ζέφυρου με την ίδια να υποστηρίζει οτι ο 17χρονος την οδήγησε στο σημείο που βρίσκονται τα ντους και με την άσκηση σωματικής βίας, της κατέβασε το εσώρουχο και την εξανάγκασε σε συνουσία, η οποία όπως είπε, διήρκεσε περίπου 10 λεπτά.
Με πληροφορίες από dimokratiki.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις