SOS: Αυτό το 24χρονο παληκάρι λείπει από το σπίτι του εδώ και 5 μέρες! Τον είδατε πουθενά; Βοηθήστε να εντοπιστεί

SOS: Αυτό το 24χρονο παληκάρι λείπει από το σπίτι του εδώ και 5 μέρες! Τον είδατε πουθενά; Βοηθήστε να εντοπιστεί

Λιώνουν από αγωνία οι συγγενείς του 24χρονου Παναγιώτη από τη Λεμεσό, αφού ο νεαρός δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και πέντε μέρες. Το ανησυχητικό αυτό γεγονός οδήγησε την οικογένεια στο να αποταθεί στην Αστυνομία καταγγέλλοντας την εξαφάνιση του.

Ο Παναγιώτη σύμφωνα με τους οικείους του ελλείπει από τις 26 Αυγούστου, 2015 από την οικία του στη Λεμεσό, χωρίς να επιστρέψει και χωρίς να επικοινωνήσει με κάποιο δικό του.

Ο 24χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.90 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό τηλεφώνου 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE