Πατέρας επιχείρησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του στην Χαλκίδα

Πατέρας επιχείρησε να βιάσει τον 9χρονο γιο του στην Χαλκίδα

Αποτροπιασμό προκαλεί μία υπόθεση που εξετάζεται από τις Αρχές στη Χαλκίδα και αφορά στην καταγγελία μίας μητέρας ότι ο εν διαστάσει σύζυγό της επιχείρησε να βιάσει τον 9χρονο γιο τους μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σοκαριστική καταγγελία έγινε από την 49χρονη μητέρα του παιδιού το απόγευμα της Τετάρτης (4/10), όταν η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και ανέφερε ότι ο 39χρονος, ενώ τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, αποπειράθηκε να βιάσει τον γιο τους.

Ο 39χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο ανήλικος αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE