ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τσάκωσαν δύο οδηγούς με ναρκωτικά τα ξημερώματα - Θα κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου

Τσάκωσαν δύο οδηγούς με ναρκωτικά τα ξημερώματα - Θα κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου

Στην σύλληψη δύο προσώπων στην Πάφο προχώρησε χθες και σήμερα τα ξημερώματα η Αστυνομία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες στις 19:30 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο από 24χρονο.

Από έρευνα που έγινε στο όχημά του φέρεται να εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών βάρους 3,2 γραμμαρίων. Επίσης υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Ακολούθως ο 24χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Επίσης μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα μέλη της ΑΔΕ Πάφου στον δρόμο Κισσόνεργας – Πέγειας έκαναν έλεγχο σε σταθμευμένο όχημα και φέρεται να εντόπισαν σακουλάκι που περιείχε ποσότητα κάνναβης. Ο 24χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμακίου Πάφου) όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top