Θανατηφόρο πριν από λίγο στη Λάρνακα –Μοιραίο λάθος 69χρονης

Θανατηφόρο πριν από λίγο στη Λάρνακα –Μοιραίο λάθος 69χρονης

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί της Τρίτης 01/09 στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού Λάρνακας – Αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, 69χρονη βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε σφοδρά με όχημα που οδηγούσε άντρας άγνωστων λοιπών στοιχείων μέχρι τώρα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η 69χρονη βγήκε από πάροδο του δρόμου που οδηγεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε άνδρας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η ατυχή γυναίκα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ ο οδηγός του οχήματος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, καθώς είναι σοβαρά τραυματισμένος

Περισσότερα σε λίγο…

Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE