ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aegean: Ακυρώνονται οι πτήσεις από και προς Τελ Αβίβ λόγω των συγκρούσεων

Aegean: Ακυρώνονται οι πτήσεις από και προς Τελ Αβίβ λόγω των συγκρούσεων

Την ακύρωση των πτήσεων της από και προς το Τελ Αβίβ, τουλάχιστον για τις επόμενες 48 ώρες, λόγω των συγκρούσεων μεταξύ Ισραήλ και της Παλαιστινιακής Χαμάς, ανακοίνωσε η Aegean.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, οι επιβάτες με εισιτήρια για πτήσεις που αφορούν το Τελ Αβιβ καλούνται είτε να λάβουν πλήρη αποζημίωση για το αντίτιμο του εισιτηρίου τους είτε να επαναπρογραμματίσουν την πτήση τους, σε άλλη ημερομηνία.

Εν τω μεταξύ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter, όπου καταδικάζει σθεναρά την επίθεση μαχητών της Χαμάς στο Ισραήλ.

«Καταδικάζω σθεναρά τη σημερινή αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση κατά του Ισραήλ, που προκάλεσε μεγάλο αριθμό θυμάτων μεταξύ των αμάχων. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top