ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστική εξομολόγηση στο MEGA: «Στην φυλακή για 250 ευρώ» - VIDEO

Συγκλονιστική εξομολόγηση στο MEGA: «Στην φυλακή για 250 ευρώ» - VIDEO

Συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων που βρίσκονται στη φυλακή για χρέη έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

«Είδα άνθρωπο μέσα για 250 ευρώ» δηλώνει 57χρονος πατέρας δυο ανήλικων παιδιών μέσα από τη φυλακή στη συνάδελφο Ντίνα Κλεάνθους, για να προσθέσει: «Εξευτελίστηκα. Δεν ξέρω πώς θα το ξεπεράσω».

Ο συμπολίτης μας, που είναι μέσα για 802 ευρώ, δήλωσε ακόμη: «Προκαλώ οποιονδήποτε υπεύθυνο να πάει στις φυλακές και να δει ανθρώπους 50-55 χρονών που είναι μέσα για μικροπρόστιμα…».

Αυτή είναι μόνο μια από τις συνταρακτικές ιστορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA. Ο σύζυγος της κας Μαρίας είναι στη φυλακή για 1000 ευρώ, με τα παιδιά τους να τον αναζητούν… Χαρακτηριστικά τα λόγια της μητέρας: «Τα παιδιά γνωρίζουν ότι ο πατέρας τους είναι φυλακή και τον ζητούν. Τους δίνουμε να καταλάβουν ότι είναι σε ξενοδοχείο…».

Τραγική ιστορία κι αυτή του 47χρονου Μάριου. Είναι στη φυλακή για χρέη στις κοινωνικές ασφαλίσεις και τα παιδιά του προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για να τον γλυτώσουν. Η κόρη του δήλωσε με πλάτη στην κάμερα: «Πήγαινε σε καμιά δουλειά για να πιάσει 30-40 ευρώ και να φέρει κάτι σπίτι Οικονομικά είμαστε χάλια…».


Ένας άλλος, 35χρονος πατέρας, ζει με δανεικά και εδώ και δυο ημέρες ζει με την οικογένειά του στο αυτοκίνητο. Την ίδια στιγμή ξέρει ότι σε 15 ημέρες θα τεθεί υπό σύλληψη για χρέη…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top