LIFESTYLE

Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε «Extra» και «One»: «Kαμία ιδιοκτησιακή και διοικητική σχέση» τονίζει το Ελληνικό κανάλι – «Υπήρξε παραβίαση της συμφωνίας»

Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε «Extra» και «One»: «Kαμία ιδιοκτησιακή και διοικητική σχέση» τονίζει το Ελληνικό κανάλι – «Υπήρξε παραβίαση της συμφωνίας»

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα που αφορά την μετονομασία, του «Extra tv», το οποίο εδώ και μια εβδομάδα εκπέμπει σαν «One Channel Κύπρου», χρησιμοποιώντας λογότυπα και σήματα του ομώνυμου τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα προβάλλει και παλιές σειρές από το αρχείο του «MEGA».

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις ανακοινώσεις που βγήκαν στην δημοσιότητα, αρχικά από το MEGA Ελλάδος, το οποίο τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία για αναμετάδοση του προγράμματος του στην Κύπρο με τον εν λόγο τηλεοπτικό σταθμό, ενώ στην συνέχεια ανακοίνωση εξέδωσε και το One Channel Κύπρου (πρώην Extra Tv), στην οποία ανέφερε πως υπάρχει νόμιμη συμφωνία.

Σειρά πήρε τώρα, το Ελλαδικό κανάλι One Channel, το οποίο σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες Δευτέρα 09 Οκτωβρίου, τονίζει πως δεν υπάρχει καμία ιδιοκτησιακή και διοικητική σχέση με τον Κυπριακό Τηλεοπτικό σταθμό Extra TV, ενώ παράλληλα αναφέρει πως υπάρχει παραβίαση της συμφωνίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση του One Channel Ελλάδος:

Καμία ιδιοκτησιακή και διοικητική σχέση με τον σταθμό Extra TV της Κύπρου

Η Αττική Τηλεόραση Α.Ε. ιδιοκτήτρια του περιφερειακού ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού One Channel και ο Πρόεδρος της, Διονύσης Παναγιωτάκης δεν έχουν καμία ιδιοκτησιακή και διοικητική σχέση με τον Κυπριακό Τηλεοπτικό σταθμό Extra TV που παραβιάζοντας σχετική συμφωνία χωρίς την εξασφάλιση άδειας χρησιμοποιεί το σήμα «One» και μεταδίδει ελληνικά ψυχαγωγική τηλεοπτικά προγράμματα.

Η ανακοίνωση του Mega Ελλάδος:

«Δημοσιεύματα στον κυπριακό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αναφέρονται στην έναρξη μετάδοσης στην Κύπρο προγραμμάτων της ταινιοθήκης του MEGA από τον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ΤV (που ήδη εκπέμπει ως ΟΝΕ). Σας ενημερώνουμε ότι:

H AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε. είναι ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και της ταινιοθήκης του και αποκλειστική δικαιούχος κάθε εκμετάλλευσης των τηλεοπτικών του προγραμμάτων.

Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ ουδέποτε παραχώρησε στον τ/σ EXTRA TV Κύπρου – ή σε άλλη εταιρεία με την οποία αυτός φέρεται να συνεργάζεται – οποιοδήποτε δικαίωμα μετάδοσης ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο εκμετάλλευσης στην Κυπριακή επικράτεια, κανενός προγράμματος της ταινιοθήκης του MEGA.

Η μετάδοση, αναμετάδοση, μαγνητοσκόπηση ή/και κάθε άλλη χρήση των τηλεοπτικών προγραμμάτων του MEGA καθώς και σημάτων, λογοτύπων και εν γένει διακριτικών γνωρισμάτων του MEGA από τον τ/σ EXTRA TV έχει απαγορευθεί επανειλημμένα από τα Κυπριακά Δικαστήρια ως παράνομη».

Η ανακοίνωση του One Channel Κύπρου (πρώην Extra):

«Αναφορικά με δημοσιεύματα στον Κυπριακό, ελληνικό, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σας ενημερώνουμε ότι βάσει συμφωνίας 31 Αυγούστου 2023 , η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. Τηλεοπτικός Σταθμός που εδρεύει στην Αθήνα με Α.Φ.Μ. 801872207 και διαχειρίζεται τον Τηλεοπτικό Σταθμό με το λογότυπο ONE CHANNEL και εκπροσωπείται νόμιμα από το Διονύση Παναγιωτάκη παρέχει άδεια Αποκλειστικής Τηλεοπτικής μετάδοσης τηλεοπτικών προγραμμάτων παραγωγής του ONE CHANNEL Ελλάδος, επίσης άδεια Αποκλειστικής Τηλεοπτικής Μετάδοσης Μεμονωμένων Τηλεοπτικών Προγραμμάτων Παραγωγής Τρίτων, το δικαίωμα χορήγησης υπό όρους που έχει εξασφαλίσει ο τηλεοπτικός σταθμός ONE CHANNEL Ελλάδος αναφέρεται ρητά στα:

Παραρτήματα Α: Τηλεοπτικές Σειρές Library Mega

Παράρτημα B: Σειρές που έχουν δοθεί από το MEGA

Παράρτημα Γ: Ενημερωτικές ,Ψυχαγωγικές Εκπομπές ONE CHANNEL Ελλάδος

Όπου αναφέρονται ονομαστικά ο τίτλος κάθε προγράμματος κάθε εκπομπής και κάθε τηλεοπτικής σειράς, προγράμματα τα οποία νόμιμα προβάλλει το ONE CHANNEL Κύπρου από τις 2 Οκτωβρίου 2023 και οπωσδήποτε θα συνεχίσει να προβάλει.

Οπότε οποίοι νομίζουν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους μπορεί να προσφύγουν στη δικαιοσύνη στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Στην περίπτωση όμως που οι νομικοί σύμβουλοι του Τηλεοπτικού Σταθμού ONE CHANNEL Κύπρου διαπιστώσουν ψευδείς και ανακριβή δημοσιεύματα που στόχο έχουν να πλήξουν την αξιοπιστία και το καλό όνομα του ONE CHANNEL Κύπρου θα αναγκαστούν να κινηθούν με δικαστικά μέτρα κατά πάντων».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top