LIKE ONLINE

Έχει μπλε μάτια είναι 1,83 και ψάχνει τον... πατέρα του παιδιού της -Έμεινε έγκυος από one night stand

Έχει μπλε μάτια είναι 1,83 και ψάχνει τον... πατέρα του παιδιού της -Έμεινε έγκυος από one night stand

Μία νεαρή από τη Γαλλία αναζητά μέσω διαδικτύου τον «πραγματικά όμορφο» -όπως τον χαρακτήρισε- Αυστραλό με τον οποίο πέρασε μία βραδιά ενώ έκανε διακοπές, γιατί έμεινε έγκυος.

Η Ναταλί Αμιό μάλιστα ξόδεψε και τα τελευταία χρήματα που είχε και επέστρεψε στην Αυστραλία, για να εντοπίσει τον πατέρα του παιδιού της. Σε βίντεο που γύρισε η ίδια και το μοιράστηκε στο YouTube και το Facebooκ η όμορφη Ναταλί διηγείται όλη της την ιστορία.

Όπως λέει, το τελευταίο βράδυ ενός τρίμηνου ταξιδιού της στην Αυστραλία βρέθηκε να διασκεδάζει σε ένα πάρτι στη Μουλουλάμπα του Κουίνσλαντ. Εκεί συνάντησε τον άντρα με τον οποίο πέρασε το βράδυ της. Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η Ναταλί, ο άντρας είναι 1,83 μ., έχει μπλε μάτια, ξανθά μαλλιά και τότε ήταν έντονα μαυρισμένος.

Την επόμενη μέρα, η νεαρή Γαλλίδα επέστρεψε στο Παρίσι, έχασε το κινητό της όπου είχε αποθηκεύσει το τηλέφωνό του και λίγες εβδομάδες μετά συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος. Όπως εξηγεί, δεν έχει οικογένεια και για αυτό ζητάει την βοήθεια του κόσμου ώστε να εντοπίσει τον πατέρα του παιδιού της.

Αυτό που δεν βοηθάει ιδιαίτερα όμως τη Ναταλί είναι το γεγονός ότι η περιγραφή που έδωσε για τον άντρα ταιριάζει στους περισσότερους Αυστραλούς, η ίδια όμως, όπως εξηγεί, έπρεπε να καταβάλει αυτή την προσπάθεια και δεν την πειράζει αν εκείνος δεν θέλει να μάθει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top