LIFESTYLE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «Grease» στις Φοινικούδες για το γάμο της Καραντώνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «Grease» στις Φοινικούδες για το γάμο της Καραντώνη

Στη τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το γάμο της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από της Άντρης Καραντώνη και του Νεοκλή Σκουρουμούνη.

Ο γάμος θα γίνει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα και το υπέρλαμπρο ζευγάρι της κυπριακής showbiz, επέλεξε για αυτή τη ξεχωριστή μέρα της ζωής του, τους καλύτερους για ένα εγγυημένο γάμο υπερπαραγωγή, με πολλές εκπλήξεις.

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Η ιστοσελίδα μας, Τothemaoline, σας αποκαλύπτει μία από αυτές.

Οι καλεσμένοι στο γάμο θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ζευγάρι σε γιγαντοοθόνη, να ερμηνεύει απόσπασμα, από τη θρυλική ταινία «Grease», με πρωταγωνιστές τους John Travolta και  Olivia Newton-John.

Η Άντρη ως άλλη Sandy και ο Νεοκλής ως άλλος Danny  θα δώσουν ρέστα,  χορεύοντας  στους ρυθμούς, του ομώνυμου τραγουδιού.

Τo pre wedding video φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου φωτογράφου Λούκα Καραμάνου, ο οποίος είναι γνωστός για την άριστη δουλειά του και τις δεκάδες συνεργασίες του με Ελλαδίτες και Κύπριους celebrities. 

Τα γυρίσματα για το video  γίνονται αυτή την ώρα, πρωί Τετάρτης,02/09/2015, στην παραλία των Φοινικούδων. Τo Studio Karamanos ανέλαβε εξ΄ολοκλήρου την κάλυψη του γάμου. 

Πάρτε μία μικρή γεύση. 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top