ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Χτυπά» και την διακόσμηση γάμων η ακρίβεια: To self service και ο περιορισμός budget - Τελικά τι συμφέρει

«Χτυπά» και την διακόσμηση γάμων η ακρίβεια: To self service και ο περιορισμός budget - Τελικά τι συμφέρει

Η τάση αύξησης του γενικού επιπέδου των τιμών στην οικονομία, έχει επηρεάσει διάφορες οικονομικές δραστηριότητες καθώς επίσης και την κοινωνική ζωή των πολιτών με αποτέλεσμα να "κόβουν" αρκετά πράγματα από την καθημερινότητα τους.

Η αύξηση των τιμών και η ακρίβεια έχει αγγίξει και τον κλάδο διακόσμησης γάμων και βαφτίσεων. Πολλά ζευγάρια σκέφτονται διπλά και τριπλά, τόσο για το ποσό που θα διαθέσουν για τα έξοδα του γάμου όσο και για το πόσους καλεσμένους θα έχουν.

Το ΤhemaOnline επικοινώνησε με την κ.Αλίκη Βενιζέλου, ιδιοκτήτρια της εταιρίας οργάνωσης και διακόσμησης γάμων και βαφτίσεων , Veniz Events, η οποία επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μια συγκρατημένη διαφοροποίηση στον τρόπο λειτουργίας των ζευγαριών, ωστόσο αυτό δεν επηρέασε την ποσότητα.

Ο κλάδος της διακόσμησης event έχει επηρεαστεί σε επίπεδο "περιορισμένου budget" για συγκεκριμένες υπηρεσίες και όχι τόσο όμως όσον αφορά ποσότητα ζήτησης.

H κ.Βενιζελου εξήγησε πως παρότι επηρεάστηκε ο κλάδος οικονομικά εντούτοις δεν επηρεάστηκε "ποσοτικά". Κάποιοι επιλέγουν να κάνουν κλειστούς γάμους ενώ άλλοι ανοιχτούς.

«Αναμφισβήτητα η κρίση επηρέασε όλους τους τομείς της οικονομίας , δραστηριοτήτων και υπηρεσιών. Υπάρχει ένα ποσοστό ζευγαριών που έχουν ένα συγκρατημένο προϋπολογισμό σε σύγκριση με άλλες χρονιές όσον άφορα τους γάμους. Στην δική μας εταιρεία και πιστεύω σε ολόκληρο τον κλάδο μας προσπαθούμε να προσφέρουμε το μέγιστο στην ποιότητα υπηρεσιών με βάση το budget του κάθε ζευγαριού, αντιλαμβανόμενοι και κατανοώντας την γενική αύξηση τιμών των τελευταίων χρόνων».

Κάποια ζευγάρια προσπαθούν να περιορίσουν κάποιες υπηρεσίες και να εμπλουτίσουν κάποιες άλλες όσον αφορά την διακόσμηση γάμων και βαφτίσεων. Αυτό κυρίως εξαρτάται από το αν επιθυμούν διακόσμηση στην εκκλησία, στο κέντρο δεξιώσεων, στο σπίτι που θα γίνουν τα "αλλάγματα", ακόμα και στο πόσα τραπέζια θα στολιστούν, ανάλογα με τους καλεσμένους.

«Για κάθε ζευγάρι υπάρχει η δυνατότητα να προσαρμόσουμε ανάλογες υπηρεσίες μέσα στα πλαίσια του budget που διαθέτουν. Υπάρχουν και άτομα που θέλουν εμπλουτισμένη και ολοκληρωμένη διακόσμηση και υπάρχουν κάποιοι άλλοι που θέλουν κάτι πιο απλό», ανάφερε η κ.Βενιζέλου.

Από την άλλη αρκετά ζευγάρια επιλέγουν να αναλάβουν μόνοι τους κάποιες ιδέες διακόσμησης, θέλοντας να εξοικονομήσουν χρήματα. Αυτό παρατηρείται κυρίως στις βαφτίσεις ή στα πάρτι γενεθλίων. Τελικά είναι πιο οικονομικό;

Self-Service: Ζευγάρια δοκιμάζουν να διακοσμήσουν μόνα τους τη βάφτιση ή τον γάμο τους

«Ο τομέας της διακόσμησης γάμων μπορεί να μην επηρεάστηκε σε ποσότητα, αλλά παρατηρείται μια συγκρατημένη εικόνα ως προς το διαθέσιμο budget. Όσον αφορά τις βαφτίσεις υπάρχουν ζευγάρια που αποφασίζουν να αναλάβουν μόνα τους ένα μεγάλο μέρος της διακόσμησης και ζητάνε από εμάς συγκεκριμένες υπηρεσίες. Υπάρχουν άλλα ζευγάρια που απευθύνονται σε εμάς για ολοκληρωμένες υπηρεσίες».

«Το feedback όμως που λαμβάνουμε στο τέλος από πελάτες μας που δοκίμασαν και αποφάσισαν στο παρελθόν να αναλάβουν μόνοι τους κάποιες υπηρεσίες , όπως μας εξομολογήθηκαν είναι ότι δεν θα το ξαναέκαναν διότι στο τέλος είχαν αγχωθεί διότι είτε δεν τους δινόταν η αίθουσα από πριν για να κάνουν την διακόσμηση και έτρεχαν την μέρα είτε του γάμου είτε της βάφτισης να στήσουν όσα ήθελαν στο κέντρο δεξιώσεων . Επίσης κάποιοι πελάτες μας που το δοκίμασαν στο παρελθόν μας αποκάλυψαν ότι τους κόστισε περισσότερο να το κάνουν μόνοι τους παρά αν απευθύνονταν σε ειδικό για ολοκληρωμένο πακέτο».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top