ΔΙΕΘΝΗ

«Είμαστε έτοιμοι να εισβάλουμε» - Τι δήλωσε ο αρχηγός των IDF για τη χερσαία επιχείρηση - Γιατί καθυστερεί

«Είμαστε έτοιμοι να εισβάλουμε» - Τι δήλωσε ο αρχηγός των IDF για τη χερσαία επιχείρηση - Γιατί καθυστερεί

«Θέλω να είμαι σαφής, είμαστε έτοιμοι να εισβάλουμε», ανέφερε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των IDF (Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις) Χέρζι Χαλέβι κατά τις ανακοινώσεις που έκανε από τη νότια μεθοριακή γραμμή, ενώ σημείωσε ότι οι δυνάμεις είναι έτοιμες για εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας.

Επεσήμανε επίσης ότι οι IDF λαμβάνουν την απόφαση για τον ακριβή προγραμματισμό της χερσαίας επέμβασης του Ισραήλ σε συντονισμό με το πολιτικό κλιμάκιο.

Αναφερόμενος στην καθυστέρηση της χερσαίας επέμβασης, ο ίδιος σημείωσε: «Σε αυτό το στάδιο, υπάρχουν τακτικοί και στρατηγικοί παράγοντες που μας επιτρέπουν περισσότερο χρόνο για να βελτιωθούμε και να εκμεταλλευτούμε κάθε λεπτό για να είμαστε πιο έτοιμοι».

Ενώ πρόσθεσε: «Κάθε λεπτό που περνάει, κάνουμε περισσότερες επιθέσεις στον εχθρό, σκοτώνουμε τους μαχητές του, σκοτώνουμε τους διοικητές του, καταστρέφουμε τις υποδομές του και συλλέγουμε περισσότερες πληροφορίες για τις επόμενες κινήσεις».

«Τον κρατάμε σε ένταση», ανέφερε ο αρχηγός των IDF, εννοώντας ότι όσο περισσότερο περιμένει η Χαμάς την ισραηλινή εισβολή, τόσο περισσότερο θα αγχώνεται.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις επιπλοκές της προσπάθειας επιστροφής ή διάσωσης των ομήρων που πήρε η Χαμάς από το Ισραήλ.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top