ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρία Βασιλειάδου: «Τιμούμε τους ήρωες του ’40 και τους λαούς που αγωνίζονται»

Μαρία Βασιλειάδου: «Τιμούμε τους ήρωες του ’40 και τους λαούς που αγωνίζονται»

Τιμή στους ήρωες του ’40 και σε «όλους τους λαούς, οι οποίοι αγωνίζονται για το αυτονόητο» απέδωσε σήμερα η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρία Βασιλειάδου, σε δηλώσεις της μετά την παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Λευκωσία.

«Σήμερα τιμούμε τους ήρωες του ’40, που έπεσαν για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια», δήλωσε η κ. Βασιλειάδου, η οποία πρόσθεσε ότι «στο πρόσωπό τους τιμούμε και όλους τους λαούς, οι οποίοι αγωνίζονται για το αυτονόητο».

Αναφέρθηκε, ακολούθως, στις εξελίξεις στο Μεσανατολικό, λέγοντας ότι «ευχή και προσευχή μας είναι οι μεγάλες δυνάμεις να προχωρήσουν και να επενδύσουν στην ειρήνη και όχι στον πόλεμο, να προστατεύσουν τους αθώους πολίτες, όλους τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης και ιδιαίτερα στη δική μας περιοχή, στη δική μας γειτονιά, την πολύπαθη γειτονιά μας».

«Το Κυπριακό, το Μεσανατολικό, είναι μία αιμάσσουσα πληγή στην ιστορία της ανθρωπότητας», είπε η κ. Βασιλειάδου, σημειώνοντας ότι «η λύση στα προβλήματα αυτά πρέπει να είναι άμεση, μέσα στα θεσμικά πλαίσια του νόμου και ταυτόχρονα να είναι διπλωματική, να ακολουθηθεί η διπλωματική οδός και όχι ο πόλεμος».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top