Μάχες στο βόρειο Ισραήλ: Αναφορές για χτύπημα στη Χεζμπολάχ – Υπαρκτός ο κίνδυνος ανάφλεξης στα σύνορα με τον Λίβανο

Μάχες στο βόρειο Ισραήλ: Αναφορές για χτύπημα στη Χεζμπολάχ – Υπαρκτός ο κίνδυνος ανάφλεξης στα σύνορα με τον Λίβανο

Στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ, κοντά στο Λίβανο, η ένταση κλιμακώνεται διαρκώς και συνεχίζονται οι εχθροπραξίες ανάμεσα στον ισραηλινό στρατό και τη Χεζμπολάχ.

Το αντιπυραυλικό σύστημα των Ισραηλινών λίγο μετά τις 18:00 εξουδετέρωσε έναν πύραυλο που εκτοξεύθηκε από τη Χεζμπολάχ. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο βόρειο Ισραήλ, όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, Κώστας Καντούρης. Το Ισραήλ απαντάει χτυπώντας στόχους της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο. Οι εκρήξεις είναι συνεχείς.

Υπάρχουν ακόμη αναφορές για χτύπημα του Ισραήλ σε στρατιωτικές θέσεις και υποδομές της Χεζμπολάχ. Ο εκπρόσωπος του στρατού, σε ανάρτησή του έστειλε μήνυμα στην οργάνωση που υποστηρίζεται από το Ιράν, ότι αν ακουμπήσουν τον φράχτη θα χτυπηθούν.

Τις τελευταίες ώρες έχουν ηχήσει σειρήνες πολέμου σε όλες τις συνοριακές περιοχές του Ισραήλ με το Λίβανο, αλλά και σε κάποιες πιο νότια, γεγονός που προκαλεί ανησυχία μήπως χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι μεγαλύτερου βεληνεκούς.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE