Μάθε πως θα έχεις γρήγορο Ίντερνετ!

Μάθε πως θα έχεις γρήγορο Ίντερνετ!

Το πρόβλημα όλων μας είναι πως θα έχουμε πιο γρήγορο Ίντερνετ. Εδώ θα βρείτε πέντε απλές συμβουλές για το βελτιώσετε.

Ο καθένας, πλέον, έχει στο σπίτι του ένα ρούτερ ούτως ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το πρόβλημα είναι ότι το ρούτερ δεν αποδίδει όσο θέλουμε κάποιες φορές, κάνοντας τη σύνδεση μας αργή. 

Πως προκύπτει αυτό το πρόβλημα και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί; Στις πλείστες των περιπτώσεων το ρούτερ αποδυναμώνεται λόγω των υπολοίπων συσκευών του σπιτιού οι οποίες εκπέμπουν ραδιοκύματα αλλά και των τοίχων που παρεμβάλλονται ανάμεσα στον υπολογιστή σας και το ρούτερ.

Τώρα για να αντιμετωπίσετε το αυτό το πρόβλημα μπορείτε να ακολουθήσετε τα πέντε πιο κάτω βήματα.

1)Τοποθετείστε το ρούτερ στο κέντρο του σπιτιού, αυτό εξυπακούει την ισομερή κατανομή του στο σπίτι.

2) Μην αφήνετε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές κοντά στο ρούτερ για να μην παρεμβάλλονται άλλα ραδιοκύματα.

​3) Σηκώστε το ρούτερ λίγο πάνω από το έδαφος. Ο σκοπός αυτής της κίνησης γίνεται δια το λόγο ότι το εν λόγω μηχάνημα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που να εκπέμπει τη συχνότητα του ελαφρώς προς τα κάτω.

4) Εάν το ρούτερ έχει δύο κεραίες στρέψτε το προς διαφορετικές κατευθύνσεις. 

5) Τέλος, μετρήστε την ταχύτητα της συσκευής σας για να βεβαιωθείτε ότι βελτιώθηκε η ταχύτητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE