LIKE ONLINE

Το νέο διαμάντι της Huawei!

Το νέο διαμάντι της Huawei!

Το νέο της smartphone παρουσίασε η Huawei, το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στην αγορά στα τέλη Οκτωβρίου.

Η Huwaei συνεχίζει το δυναμικό της μπάσιμο στην αγορά με το νέο της μοντέλο mate S, το οποίο θα κυκλοφορήσει γύρω στα τέλη Οκτωβρίου.Το κινητό τηλέφωνο παρουσιάστηκε χθες στο Βερολίνο από την εταιρεία παραγωγής.

Τα κύρια χαρακτηριστικά  του mate S είναι το μεταλλικό του σώμα, με πάχος 7,2 χιλιοστά και μέγεθος οθόνης στις 5,5 ίντσες. Δίνει την αίσθηση ενός συμπαγούς και εύχρηστου κινητού στο κράτημα.Το smartphone είναι το πρώτο της Huawei  το οποίο θα έχει την τεχνολογία Force Touch, ενώ περιέχει κάποια ιδιαιτέρως καινοτόμα χαρακτηριστικά. 

 Η πίσω κάμερα θα είναι 13 megapixel, ενώ η μπροστά 8, με φίλτρα που βελτιώνουν το πρόσωπο. Ο επεξεργαστής του «διαμαντιού» της Huawei είναι οκταπύρηνος, ενώ η οθόνη και η πίσω κάμερα έχουν Gorilla Glass τέταρτης γενιάς για μεγαλύτερη προστασία και ανθεκτικότητα στα χτυπήματα.

Όσον αφορά την μπαταρία, είναι 2.700mAh, πράγμα που σημαίνει ότι φορτίζει δύο φορές πιο γρήγορα από αυτή του Iphone 6 PLUS. Οι καινοτομίες όμως δεν σταματούν εδώ, στο πίσω μέρος και συγκεκριμένα κάτω από τη κάμερα θα υπάρχει ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια του κατόχου.

Το μικρό «θάυμα» της εταιρείας από την Κίνα, θα έχει δύο εκδόσεις, αυτές των 32GB και 64GB, ενώ η RAM θα είναι 3GB. Το 32άρι θα κοστίζει 649 ευρώ και το 64άρι 699 ευρώ. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top