ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάφος: Έρχονται φαρμακοβιομηχανίες από την Μ. Ανατολή

Πάφος: Έρχονται φαρμακοβιομηχανίες από την Μ. Ανατολή

Φαρμακοβιομηχανίες από χώρες της Μέσης Ανατολής και άλλες διεθνείς εταιρείες επέδειξαν ενδιαφέρον να δραστηριοποιηθούν στην Πάφο ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στις ευρωπαϊκές αγορές, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέα Δημητριάδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, υποστήριξε ότι το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται είναι πραγματικό και κάποιες απ` αυτές τις εταιρείες ξεκίνησαν να συνεργάζονται με γραφεία παροχής υπηρεσιών στην Πάφο ενώ ήδη εγκαταστάθηκαν δύο χαρτοβιομηχανίες.

Το ΕΒΕ, συνέχισε, όχι μόνο στηρίζει αυτές τις εταιρείες αλλά αναλαμβάνει και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την Πάφο, σημείωσε.

Σχολιάζοντας γενικότερα τις εξελίξεις στην οικονομία, ο κ. Δημητριάδης εκτίμησε ότι η πορεία προς την ανάκαμψη είναι δεδομένη, όμως - όπως πρόσθεσε - θα χρειαστεί ακόμη αρκετός χρόνος μέχρι να παρουσιαστούν και χειροπιαστά αποτελέσματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top