Και την δεν βρήκαν στην κατοχή 35χρονου - «Καμπάνα» 5.000 ευρώ για λαθροθηρία

Και την δεν βρήκαν στην κατοχή 35χρονου - «Καμπάνα» 5.000 ευρώ για λαθροθηρία

Στην καταγγελία δύο προσώπων προχώρησε χθες (3/11) η Αστυνομία Πάφου σε συνεργασία με την Υπηρεσία Θήρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Παρασκευή μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με μέλη της Υπηρεσίας Θήρας με στόχο να καταστείλουν τη λαθροθηρία προέβησαν, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, σε έρευνες δυο κατοικιών στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς.

Στην πρώτη περίπτωση, είπε ο κ. Νικολάου, στην οικία 35χρονου βρέθηκαν 54 μυξόβεργα, στο θάλαμο του ψυγείου του εντοπίστηκαν 12 νεκρά πτηνά ενώ στην αυλή του βρέθηκαν, υπό αιχμαλωσία, εννέα πτηνά. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν από την Υπηρεσία Θήρας ως τεκμήρια. Στον ίδιο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους €5.029.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.