ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Business News: Τρίβουν τα χέρια τους στην MTN με την μεγάλη νίκη του Τιο Έλληνα!

Business News: Τρίβουν τα χέρια τους στην MTN με την μεγάλη νίκη του Τιο Έλληνα!

Αν στον κόσμο της διαφήμισης η σωστή επιλογή προσώπου για προώθηση μιας καμπάνιας είναι κλειδί, τότε μπορούμε να πούμε ότι η MTN κτύπησε διάνα με την επιλογή του Τιο Έλληνα.

Ο συμπατριώτης μας το Σάββατο (05/09) ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου στο Silverstone, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula Renault 3.5, προβάλλοντας τον εαυτό του, την πατρίδα του και την MTN.

Σε ένα πρωτάθλημα, που τυγχάνει ευρείας προβολής παγκόσμια. Άλλωστε όπως σημείωσε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ της η αγγλική Telegraph, «το παγκόσμιο πρωτάθλημα Renault World Series, Formula 3.5 είναι ένα πεδίο προπόνησης για το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1». 

Όσο δε για την προβολή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος και δη της νίκης του Τιο Έλληνα, μια αναζήτηση στο διαδίκτυο αρκεί για να καταλάβει κάποιος ότι η MTN προβλήθηκε μαζί με τον πρωταθλητή μας σε όλες τις γωνιές της γης.

Η καμπάνια για προώθηση του 4G, της ταχύτατης σύνδεσης με το διαδίκτυο, προβάλλεται με τον καλύτερο τρόπο με τον… ταχύτατο οδηγό της Strakka Racing, Τίο Έλληνα!

Δεν είναι πρώτη φορά που η ομάδα μάρκετινγκ της MTN προβαίνει σε σωστές επιλογές όσο αφορά στις χορηγικές της συμφωνίες, καθώς η τότε συμφωνία χορηγίας με το ΑΠΟΕΛ ήταν απόλυτα επιτυχημένη.  Πέραν της μεγάλης αναγνωσιμότητας (awareness) η συγκεκριμένη χορηγία  πρόσθεσε στην ΜΤΝ το κύρος και την δυναμική που συνόδευε η παρουσία του ΑΠΟΕΛ στους Ομίλους του Champion League.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top