ΔΙΕΘΝΗ

Μπερλουσκόνι: Στην αντεπίθεση οι αγαπημένες του Καβαλιέρε μετά το «στοπ» της οικογένειας στα 2.500 ευρώ τον μήνα

Μπερλουσκόνι: Στην αντεπίθεση οι αγαπημένες του Καβαλιέρε μετά το «στοπ» της οικογένειας στα 2.500 ευρώ τον μήνα

Στην αντεπίθεση πέρασαν δύο από τις 20 αγαπημένες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά την απόφαση της οικογένειας να βάλει «μπλόκο» στην αποζημίωση 2.500 ευρώ μηνιαίως που τους έδινε ο Καβαλιέρε, αλλά και στη δυνατότητα δωρεάν διαμονής σε ακίνητα.

Παρά τις ανακοινώσεις της οικογένειας, δύο από τις γυναίκες διαμήνυσαν ότι δεν θα σεβαστούν την απόφαση των κληρονόμων, με τη μία εξ αυτών, να τους κατηγορεί ότι «προσβάλλουν τη μνήμη του πατέρα τους».

Η Μπάρμπαρα Γκουέρα, μέσω των δικηγόρων της, υπογραμμίζει ότι σε παλαιότερη τηλεφωνική επικοινωνία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την είχε διαβεβαιώσει ότι η βίλα στην οποία διαμένει, στο μέλλον θα μπορούσε να περιέλθει στην ιδιοκτησία της. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να της τη μεταβιβάσει άμεσα, λόγω της δίκης που ήταν σε εξέλιξη και μια τέτοια κίνηση θα θεωρείτο διαφθορά.

Από την πλευρά της, η Αλεσάντρα Σορτσινέλι, πρόσθεσε ότι «επρόκειτο για μια συμφωνία αποζημίωσης που θα έπρεπε να επισημοποιηθεί, γραπτώς, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής δίκης, για να αποφευχθεί υστερόβουλη εκμετάλλευσης της όλης υπόθεσης». Σύμφωνα με την Σορτσινέλι, τέλος, «οι κληρονόμοι του Μπερλουσκόνι προσβάλλουν τη μνήμη του πατέρα τους, ο οποίος είχε εκφράσει επανειλημμένα τη βούληση να βοηθήσει όλες τις κοπέλες, μετά την ζημία που υπέστησαν».

Η μάχη των κληρονόμων με τις νεαρές γυναίκες

Η οικογένεια πήρε την απόφαση μετά τον θάνατο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι τον περασμένο Ιούλιο. Ο Καβαλιέρε είχε παραχωρήσει τα προνόμια σε κοπέλες που είχαν πάρει μέρος σε δείπνα και γιορτές που διοργάνωνε.

Η απόφασή του στηριζόταν στη λογική ότι οι γυναίκες αυτές, μετά την αρνητική διαφήμιση και τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί με τα δείπνα και τα πάρτι του, δεν θα μπορούσα να βρουν εύκολα δουλειά.

Όμως, τα τέσσερα παιδιά του δεν έχουν την ίδια γνώμη. Ως εκ τούτου, από την αρχή του μήνα διέκοψαν τη χορήγηση του συγκεκριμένου μηνιαίου ποσού, όπως και τη δωρεάν παροχή των ακινήτων, από το τέλος του έτους.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top