ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γιορτή της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Oceanman στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Γιορτή της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Oceanman στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διεθνής κολυμβητικός μαραθώνιος Oceanman που διοργανώθηκε 3 - 5 Νοεμβρίου 2023 στη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Συνολικά, πέραν των 300 αθλητών από 34 χώρες συμμετείχαν στις πέντε διαδρομές Oceanman (10 χλμ), Half Oceanman (5 χλμ), Sprint (2 χλμ), Oceankids (500 μ.) και Oceanteams (3 Χ 500 μ.) σε μια γιορτή της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, καθώς και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής.

Οι εγκαταστάσεις της Μαρίνας Αγίας Νάπας αποδείχθηκαν ιδανικές για τη διεξαγωγή του event, προσφέροντας στους αθλητές και τους θεατές όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες. Η διοργάνωση διεξήχθη με απόλυτη ασφάλεια και επαγγελματισμό, γεγονός που συνέβαλε στην επιτυχή έκβασή της. Οι αθλητές κολύμπησαν σε καθαρά και γαλήνια νερά, απολαμβάνοντας τον καλό καιρό και τη μαγευτική θέα της περιοχής με τις εγκαταστάσεις της Μαρίνας και την άψογη διοργάνωση να αποσπούν τα θετικά σχόλια των συμμετεχόντων.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχία του Oceanman στη Μαρίνα Αγίας Νάπας», δήλωσε εκ μέρους των διοργανωτών ο κ. Σωτήρης Μαύρος, για να προσθέσει «η Κύπρος είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας και η Μαρίνα Αγίας Νάπας παρέχει τις ιδανικές εγκαταστάσεις και συνθήκες για τους αθλητές. Το προσωπικό ήταν πολύ φιλόξενο, εξυπηρετικό και λειτούργησαν με κάθε επαγγελματισμό. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του φετινού μαραθωνίου».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε τον διεθνή κολυμβητικό μαραθώνιο Oceanman. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αποτελεί σημαντική προώθηση όχι μόνο για την ελεύθερη επαρχία Αμμόχωστου αλλά για τον τουρισμό ολόκληρου του νησιού, και πόσο μάλλον στην επαρχία μας που έρχεται αντιμέτωπη με την εποχικότητα. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, τους θεατές και τους χορηγούς για τη συμβολή τους» δήλωσε ο CEO της Μαρίνας Αγίας Νάπας, κ. Σταύρος Καραμοντάνης.

Ο διεθνής κολυμβητικός μαραθώνιος Oceanman ξεκίνησε το 2015 και σχεδιάστηκε από κολυμβητές για κολυμβητές, με στόχο να αναδείξει τον συναρπαστικό κόσμο της κολύμβησης στην ανοικτή θάλασσα. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα κολυμβητικά events του κόσμου, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο σε 20 χώρες και στις πέντε ηπείρους.

Τα επίσημα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top