ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο 31χρονος Κύπριος που σάπισαν στο ξύλο στη Μύκονο! Τι αναφέρει η Αστυνομία για το περιστατικό - Κρίσιμη η κατάστασή του

Αυτός είναι ο 31χρονος Κύπριος που σάπισαν στο ξύλο στη Μύκονο! Τι αναφέρει η Αστυνομία για το περιστατικό - Κρίσιμη η κατάστασή του

Κύπριος, 31 ετών, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία Μυκόνου, ξυλοκοπήθηκε το βράδυ της Κυριακής από υπεύθυνους ασφάλειας παραλιακού μπαρ στη Μύκονο, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας για να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Μυκόνου, πρόκειται για τον Ευάγγελο Πέππο, ο οποίος διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Μύκονο. 'Οπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του, με τους οποίους ήρθε σε επαφή και η Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα.

Ούτε οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου, ούτε η αστυνομία δίδουν άλλα στοιχεία για την κατάσταση του νεαρού άνδρα. Ωστόσο όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ από τη μονάδα στην οποία μεταφέρθηκε ο 31χρονος, αύριο το πρωί θα υπάρξει ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίνεται ως «ιδιαίτερα κρίσιμη», ιδίως κατά τις πρώτες 48 ώρες.
Δεν επιβεβαιώνεται εάν έχει χειρουργηθεί.



Σύμφωνα με την αστυνομία της Μυκόνου, το επεισόδιο σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ γύρω στις 10.30 σε beach bar της δημοφιλούς και πολυσύχναστης παραλίας του Super Paradise, στη Μύκονο, και άρχισε όταν το θύμα αρχικά διαπληκτίστηκε με άλλο Κύπριο μέσα στο μπαρ.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι άνδρες ασφαλείας του μπαρ απομάκρυναν τον 31χρονο που όμως, αναφέρουν, ήθελε να ξαναμπεί σε αυτό.

Τότε, σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν από μάρτυρες στην αστυνομία,  «επενέβησαν ο 34χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας ασφάλειας και ο 25χρονος υπάλληλός του". Ο πρώτος φέρεται να χτύπησε το θύμα και ο δεύτερος να το έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο Κύπριος να τραυματιστεί  σοβαρά στο κεφάλι.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ασφάλειας συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Μύκονο. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα της Σύρου, ο οποίος έχει τη δικαιοδοσία στα νησιά των Κυκλάδων.

Αναζητείται ακόμα ο 25χρονος, ώστε να ανακριθεί ως ύποπτος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top