LIFESTYLE

Survivor 2024: «Έκλεισε» η πρώτη γυναίκα με αδιανόητο μισθό

Survivor 2024: «Έκλεισε» η πρώτη γυναίκα με αδιανόητο μισθό

Η πρώτη γυναίκα που θα συμμετέχει στο Survivor 2024 είναι παλιά γνώριμη στο τηλεοπτικό κοινό. Η αντίστροφη μέτρηση για το Survivor 2024 έχει αρχίσει και ήδη τα ονόματα των παικτών που ακούγονται είναι πολλά. Η εκπομπή «Πρωινό ΣουΚου» του OPEN αποκάλυψε την πρώτη γυναίκα που έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για μια γνώριμη του τηλεοπτικού κοινού καθώς αυτή θα είναι η τρίτη της συμμετοχή. Μάλιστα, πέρυσι την είδαμε στο Survivor All Star, όμως η αποχώρησή της ήταν πρόωρη και ανέλπιστη, καθώς αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία θα επιστρέψει για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, η 23χρονη αθλήτρια έχει συμφωνήσει με την παραγωγή και ο εβδομαδιαίος μισθός της θα είναι 7.000 ευρώ.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε αποβληθεί μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα όταν κατηγορήθηκαν για χρήση κινητού τηλεφώνου, κάτι που δεν αποδείχθηκε ποτέ. Μάλιστα, η σχέση της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί είχε περάσει σε κρίση, αλλά πλέον έχει αποκατασταθεί.

Σε ότι αφορά την Κατερίνα Δαλάκα φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να μπει στο νέο Survivor, ωστόσο ακόμα δεν έχει δώσει τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό.

 

Πηγή: gazetta

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top