ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Η σοκαριστική περιγραφή της 19χρονης που της έκαψε το σπίτι η φίλη της λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Χαλκιδική: Η σοκαριστική περιγραφή της 19χρονης που της έκαψε το σπίτι η φίλη της λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Έπιπλα, κουφώματα, ηλεκτρικές συσκευές, όλα έχουν γίνει στάχτη στο σπίτι της 19χρονης σήμερα Ελένης, στο οποίο έβαλε φωτιά μια συνομήλικη από την παρέα της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, το συμβάν έγινε τον Ιούλιο του 2021. Οι κατηγορούμενες μαζί με το θύμα και την υπόλοιπη παρέα τους είχαν βγει να διασκεδάσουν. Έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, παρεξηγήθηκαν όταν κατάλαβαν ότι ο σύντροφος της 17χρονης έδειξε ερωτικό ενδιαφέρον για το θύμα.

Το θύμα έφυγε με τη μηχανή του φίλου της ανήλικης. Οι κατηγορούμενες πιστεύοντας ότι θα την μετέφερε στο σπίτι της, πήγαν από εκεί αλλά δεν τους άνοιξε κανείς. Τότε πήγαν σε κοντινό κατάστημα ψιλικών από όπου προμηθεύτηκαν δύο μπουκάλια με οινόπνευμα. Με την ανήλικη να έχει το πρόσταγμα σύμφωνα με το TLIVE, τα δύο κορίτσια επέστρεψαν στο σπίτι του θύματος, έβαλαν φωτιά και… το έκαψαν!

Μάλιστα η θεία της κοπέλας, που την ώρα της φωτιάς κοιμόταν στον επάνω όροφο περιέγραψε στην κάμερα του T-live τις αγωνιώδεις προσπάθειες που έκανε για να απεγκλωβιστεί έχοντας στην αγκαλιά της την μικρότερη αδελφή του θύματος.

 

Σήμερα η Ελένη προσπαθεί να αφήσει πίσω τον εφιάλτη που έζησε η ίδια και η οικογένειά της. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ασχολήθηκε από μικρή με την κωπηλασία, μετρώντας δεκάδες συμμετοχές σε αγώνες και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Η 19χρονη σήμερα, που το 2021 αποφάσισε να κάψει το σπίτι της φίλης της καθώς ζήλεψε επειδή νόμισε ότι της πήρε το αγόρι της, μιλώντας στο T-live, δήλωσε μετανιωμένη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top