ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία: Εκτεθειμένοι σε ήλιο και σκόνη για ώρες εκπαιδευόμενοι στην Μονή – Επιλήφθηκε άμεσα το ΓΕΕΦ!

Καταγγελία: Εκτεθειμένοι  σε ήλιο και σκόνη για ώρες εκπαιδευόμενοι στην Μονή – Επιλήφθηκε άμεσα το ΓΕΕΦ!

Καταγγελίες για… μαρτύριο εκπαιδευόμενων στρατιωτών μας στο στρατόπεδο της Μονής (σχολή οδηγών)! Όπως καταγγέλθηκε στην ιστοσελίδα μας, νεοσύλλεκτοι εκπαιδευόμενοι οδηγοί έμειναν εκτεθειμένοι στις αντίξοες καιρικές συνθήκες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, για τέσσερις και πλέον ώρες στρατιώτες που υπηρετούν στην Μονή, βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο, καθώς ήταν προγραμματισμένη εκπαίδευση μηχανοδήγησης.

Λόγω των καιρικών συνθηκών, της υψηλής θερμοκρασίας αλλά και της αποπνικτικής ατμόσφαιρας είχαν δοθεί οδηγίες όπως οι στρατιώτες δεν προχωρήσουν σε μηχανοδήγηση. 

Έτσι δόθηκε εντολή από το ΓΕΕΦ στους αξιωματικούς της μονάδας να προχωρήσουν σε μάθημα θεωρίας στις κλάσεις, δηλαδή σε ανοιχτό χώρο κάτω από τέντες. 

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι ούτε αυτό ήταν αρκετό, καθώς η τετράωρη έκθεση των στρατιωτών στην  πυκνή σκόνη και τον καύσωνα δημιούργησε έντονη δυσφορία.

Μετά από καταγγελία που δεχτήκαμε στην ιστοσελίδα μας για το συγκεκριμένο περιστατικό, επικοινωνήσαμε με Ανώτατο αξιωματικό του ΓΕΕΦ. Η αντίδραση ήταν άμεση, καθώς δόθηκε οδηγία όπως σταματήσει η εκπαίδευση στον ανοιχτό χώρο και συνεχίσει εντός άλλων κλειστών υποστατικών.

Τάσος Χριστοδούλου 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top