ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Carrefour Κύπρου Για 10 εβδομάδες η γιορτή είστε εσείς!

Carrefour Κύπρου Για 10 εβδομάδες η γιορτή είστε εσείς!

Η Carrefour Κύπρου, η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου στην Κύπρο, γιορτάζει τα 10 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της στη χώρα, πραγματοποιώντας 10 επετειακές εβδομάδες μοναδικών προσφορών σε πολλά είδη και επώνυμα προϊόντα, εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, διαγωνισμούς και πλούσια δώρα.

Από τον Σεπτέμβριο, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον μεγάλο διαγωνισμό «Παίξε και κέρδισε στη στιγμή» που θα διαρκεί για 10 βδομάδες σε όλες τις υπεραγορές  Carrefour, διεκδικώντας μοναδικά δώρα. Αεροπορικά εισιτήρια με προορισμό την Αθήνα, Samsung tablets, ποδήλατα, διαμονή στο ξενοδοχείο «Άγιοι Ανάργυροι στην Πάφο» και δωροεπιταγές για τα καταστήματα Carrefour είναι μερικά μόνο από τα δώρα του διαγωνισμού ενώ  θα κληρωθεί και ένα αυτοκίνητο Volkswagen Polo TSI 1.2!  

Όλες οι υπεραγορές Carrefour Κύπρου θα υποδέχονται τους καταναλωτές σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα. Κάθε Σαββατοκύριακο η επετειακή μασκότ που θα βρίσκεται στα καταστήματα, θα καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους , κάνοντας ακόμη πιο ευχάριστη την αγοραστική εμπειρία.

Για την Carrefour Κύπρου, σε όλη τη διάρκεια της 10ετους αυτής πορείας, κύριο μέλημα παραμένει η άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια πολιτική  που επιβεβαιώνεται και επιβραβεύεται από την εμπιστοσύνη του κόσμου από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας των υπεραγορών στην Κύπρο.

Με το ίδιο όραμα και την ίδια υπεύθυνη δράση, η Carrefour Κύπρου δεσμεύεται να είναι δίπλα  στους καταναλωτές και τα επόμενα χρόνια, συνεχίζοντας να ικανοποιεί τις ανάγκες τους.  
«10 Χρόνια δίπλα σας, η γιορτή είστε εσείς»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Τη θέση ότι τα ενεργειακά θα μπορούσαν να «σπρώξουν» τη διαδικασία στο κυπριακό επαναλαμβάνει με φορτικό τρόπο το ΑΚΕΛ, το οποίο ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητηθεί η πρότασή του. Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως το ΑΚΕΛ από το τον Δεκέμβρη του 2020 έχει δώσει συγκεκριμένη πρόταση και στον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για το «πως μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top