ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητικό: Εθελοντές πρόσφεραν από νυφικό μέχρι τούρτα για να παντρευτεί ζευγάρι Κυπρίων - Ο ρόλος γνωστής παρουσιάστριας

Συγκινητικό: Εθελοντές πρόσφεραν από νυφικό μέχρι τούρτα για να παντρευτεί ζευγάρι Κυπρίων - Ο ρόλος γνωστής παρουσιάστριας

Μια συγκινητική κίνηση από εθελοντές οι οποίοι μόλις άκουσαν την ιστορία του ζευγαριού άμεσα έσπευσαν να βοηθήσουν ώστε να πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Από νυφικό, βέρες μακιγιάζ, γαμπριάτικο κουστούμι, κεραστικά , διακόσμηση και ό,τι άλλο χρειάζεται για να γίνει ένας γάμος πρόσφεραν εθελοντές του φιλανθρωπικού Σωματείου "Αγκαλιάζω με αγάπη".

Στις 4 Νοεμβρίου 2023, ο Κυριάκος και η Σπυρούλα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας όλα τα απαραίτητα για την εκκλησία και για το δείπνο, χάρη στη βοήθεια εθελοντών.

 

Απο σχεδιαστές, make up artist και κοσμηματοπωλεία συγκινήθηκαν από την ιστορία του ζευγαριού και πρόσφεραν με αγάπη, ό,τι χρειάζονταν.

Ανάμεσα στα άτομα που βοήθησαν σε αυτό το γάμο και γνωστή παρουσιάστρια η οποία βοήθησε για τις βέρες του ζευγαριού. Μέσα από την εκπομπή της ανέδειξε την ιστορία του Κυριάκου ο οποίος κέρδισε τη μάχη με τα ναρκωτικά και της Σπυρούλας της γυναίκας που στάθηκε βράχος δίπλα του. 

Ο λόγος για την Ελπίδα Ιακωβίδου.

 

Μπορεί η ίδια να θέλησε να βοηθήσει διακριτικά , ωστόσο μια ανάρτηση "την πρόδωσε", καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline η Ελπίδα Ιακωβίδου ήταν ο συνδετικός κρίκος για να εξασφαλιστούν οι βέρες στο ζευγάρι από το χρυσοχοείο. Μάλιστα η παρουσιάστρια συνόδεψε το ζευγάρι για να διαλέξει τις βέρες του.

Το ζευγάρι ευτυχισμένο για την εξέλιξη αυτή , πραγματοποιώντας το όνειρο τους να παντρευτούν , ευχαρίστησε και μέσα από τα προσωπικά τους Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όλους όσους βοήθησαν για αυτή την σημαντική μέρα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Όλες οι πλευρές, και το Ισραήλ, συμφωνούν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ουκρανία: «Πύραυλος, drone, πύραυλος» - Το σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τους Ουκρανούς αξιωματούχους

Ο Τζόνι Λόγκαν τραγούδησε στη Eurovision το «Euphoria» της Loreen - Ποιος ο λόγος - Δείτε βίντεο

Πυροβολισμοί Ζακάκι: Σύλληψη 62χρονου - Λήφθηκαν τεκμήρια από την Αστυνομία



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top