ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστουγεννιάτικο χωριό «San-Ta-Lefkara»: Τι ώρα «ανοίγουν οι πύλες» σήμερα - Οι δραστηριότητες και οι ξεχωριστές λιχουδιές

Χριστουγεννιάτικο χωριό «San-Ta-Lefkara»: Τι ώρα «ανοίγουν οι πύλες» σήμερα - Οι δραστηριότητες και οι ξεχωριστές λιχουδιές

Τα Λεύκαρα έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή μαγική ατμόσφαιρα με φωτεινά λαμπάκια, εορταστικό διάκοσμο, παραμυθένιες φιγούρες και ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τον κόσμο στο χριστουγεννιάτικο χωριό SanTa Lefkara σήμερα στις 17:00.

Ο Δήμαρχος Λευκάρων, Σοφοκλής Σοφοκλέους, θα ανοίξει τις πύλες του χριστουγεννιάτικου χωριού και η τραγουδίστρια και πρέσβειρα του Προορισμού Αριστείας «Ορεινή Λάρνακας», Στέλλα Γεωργιάδου, θα καλωσορίσει τον κόσμο με το τραγούδι «Όλα γιορτινά».

Σε ανακοίνωση η Οργανωτική Ομάδα του Χριστουγεννιάτικου χωριού San-Ta Lefkara αναφέρει πως "η κεντρική πλατεία, η αυλή του δημοτικού σχολείου και η πλακόστρωτη πλατεία της εκκλησίας είναι τα 3 σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί τα ξύλινα σπιτάκια τα οποία θα προσφέρουν φαγητό του δρόμου, ζεστό κρασί, τοπικά προϊόντα και ξεχωριστές χειροτεχνίες. Σε κάθε ένα από τα 3 σημεία θα φιλοξενούνται χορωδίες, μουσικά σχήματα και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους".

Σημειώνεται πως "το Κέντρο χειροτεχνίας θα φιλοξενεί διάφορα βιωματικά εργαστήρια και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες. Παράλληλα το Πανεπιστήμιο Uclan μας καλεί να εξερευνήσουμε την Κύπρο μέσα από μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Πέρα από την πόλη» η οποία φιλοξενείται στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου Λευκάρων".

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως "το ζεστό κρασί, η μουσική ο χορός και ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος θα μας βάλουν στο  κλίμα των Χριστουγέννων. Η αφήγηση παραμυθιών και το θέατρο σκιών θα μας μεταφέρουν σε ένα κόσμο μαγικό και παραμυθένιο προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους μοναδικές στιγμές. Ολόκληρο το χωριό έβαλε τα γιορτινά του και είναι έτοιμο να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους".

Παράλληλα "οι Αγιοβασίληδες, τα ξωτικά, οι χιονάνθρωποι και οι νεράιδες θα προσφέρουν χαμόγελα και χαρούμενες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. Το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη με το Ρούντολφ, το δώρο και η φωτεινή μπάλα είναι μερικά από τα σημεία φωτογράφισης που θα βρίσκονται στα γραφικά δρομάκια του χωριού"

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top