Υπό τριήμερη κράτηση 18χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας

Υπό τριήμερη κράτηση 18χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 18χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 24 Νοεμβρίου γύρω στις 16:40 παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αερολιμένα Πάφου άντρας αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος παρουσίασε ελληνικό ταξιδιωτικό έγγραφο .

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω έγγραφο ήταν πλαστογραφημένο και ότι η φωτογραφία σε αυτό απεικόνιζε άλλο πρόσωπο από αυτό που το κατείχε.

Ο 18χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE