ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλήθηκε σε απολογία ο 55χρονος γιατρός που κατηγορείται για έκδοση πλαστών SafePass σε ασθενείς που απεβίωσαν

Κλήθηκε σε απολογία ο 55χρονος γιατρός που κατηγορείται για έκδοση πλαστών SafePass σε ασθενείς που απεβίωσαν

Σε απολογία κλήθηκε ο γιατρός από τη Λάρνακα ο οποίος κατηγορείται στην υπόθεση έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού σε δύο ασθενείς του οι οποίοι απεβίωσαν.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας ανακοίνωσε σήμερα την ενδιάμεση απόφασή του κρίνοντας ότι έχει αποδειχθεί εκ πρώτης όψεως υπόθεση εναντίον του 55χρονου. Ως εκ τούτου, κάλεσε τον γιατρό σε απολογία, διαδικασία η οποία ορίστηκε στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου σημείωσε ότι το δικαστήριο απέρριψε την εξ ακοής μαρτυρία των δύο ασθενών του κατηγορουμένου οι οποίοι απεβίωσαν, ωστόσο, επεσήμανε ότι υπόκειται σε αξιολόγηση η μαρτυρία δύο βασικών μαρτύρων κατηγορίας και ως εκ τούτου, κρίνεται ότι έχει αποδειχθεί εκ πρώτης όψεως υπόθεση. Τα πρόσωπα που έδωσαν τις μαρτυρίες αυτές είναι η επιστημονική διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου που ήταν νοσοκομείο αναφοράς κατά τον επίδικο χρόνο Δρ. Αμαλία Χατζηγιάννη και ο πατέρας ενός εκ των δύο αποβιώσαντων ασθενών του κατηγορουμένου.

Ο 55χρονος γιατρός είχε συλληφθεί στις 6 Αυγούστου 2021 και το Δεκέμβριο του ίδιου έτους τού απαγγέλθηκαν 12 βαρύτατες κατηγορίες για συνωμοσία προς καταδολίευση, καταρτισμό πλαστού επίσημου εγγράφου, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, εγγραφή με ψευδείς παραστάσεις και ψευδείς καταχωρήσεις σε αρχεία ή άλλα έγγραφα του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Ο γιατρός βρέθηκε με χειροπέδες μετά από καταγγελία του πατέρα 41χρονου που είχε νοσήσει με κορωνοϊό και εισήχθη στο νοσοκομείο, ότι ο γιος του, είχε εκμυστηρευθεί σε μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αμμοχώστου ότι είχε λάβει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού από τον κατηγορούμενο ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε εμβολιαστεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top