Συγκινητικό βίντεο με τη στιγμή της επανένωσης τριών μικρών αδερφών-ομήρων της Χαμάς με τον σκύλο τους

Συγκινητικό βίντεο με τη στιγμή της επανένωσης τριών μικρών αδερφών-ομήρων της Χαμάς με τον σκύλο τους

Υστερα από 51 ημέρες ομηρίας στη Γάζα, τα παιδιά Μπροντέτζ αφέθηκαν ελεύθερα και επανενώθηκαν με την οικογένειά τους. Υπήρχε όμως και ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας, την αγκαλιά του οποίου περίμεναν με ανυπομονησία.

Τα παιδιά επανενώθηκαν με τον σκύλο της οικογένειάς τους, τον Ρόντνεϊ, μετά από ενάμιση και πλέον μήνα χωρισμού.

Χαμόγελα φώτιζαν τα πρόσωπα της Ορία, του Γιουβάλ και της Όφρι, καθώς αγκάλιαζαν και φιλούσαν το αγαπημένο τους κατοικίδιο.

Ο Ρόντνεϊ ήταν επίσης ενθουσιασμένος, κουνώντας την ουρά του.

Ο πατέρας Αβιχάι Μπροντέτζ προσπαθούσε να υπερασπιστεί το κιμπούτς Κφαρ Αζά την ώρα που απήχθησαν η γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους και η κόρη των γειτόνων τους, η Αμπιγκέιλ, που είχε καταφύγει στο σπίτι τους. Για κάποιο διάστημα δεν είχε καμία πληροφορία για την τύχη τους, ενώ έπειτα από μερικές ημέρες έμαθε ότι όλοι τους ήταν ζωντανοί.

Η Όφρι, το μεγαλύτερο από τα παιδιά, έκλεισε τα δέκα της χρόνια σε αιχμαλωσία. Οι δύο μικρότεροι αδελφοί της, ο Γιουβάλ και ο Ορία, είναι 8 και 4 ετών.

 Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE