ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα σκουπίδια είχαν… κάνναβη – «Άκουσε» την ποινή του 22χρονος

Τα σκουπίδια είχαν… κάνναβη – «Άκουσε» την ποινή του 22χρονος

Ήθελε να ξοφλήσει το χρέος του από την αγορά ναρκωτικών, γι’ αυτό αναγκάστηκε να κάνει το βαποράκι.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε σε εφτά χρόνια φυλάκιση 22χρονο, από την επαρχία Λεμεσού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος με δική του παραδοχή στην κατηγορία της κατοχής περίπου δέκα κιλών κάνναβης με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 7 περασμένου Οκτωβρίου, όταν μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στην περιοχή Ζυγίου έπειτα από πληροφορία ότι θα γινόταν διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος θεάθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο από την έξοδο Καλαβασού με κατεύθυνση το Ζύγι. Σταμάτησε κοντά στην αερογέφυρα, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς καλαμιώνα όπου παρέλαβε δύο μαύρα σακούλια σκουπιδιών, τα οποία έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό του και αναχώρησε.

Προορισμός των ναρκωτικών ήταν η Λεμεσός και στη διαδρομή θα λάμβανε νέες οδηγίες για το πού θα παρέδιδε την κάνναβη. Καταδιώχτηκε, όμως, από περιπολικό της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα ο νεαρός να οδηγήσει το αυτοκίνητό του μέσα σε χωράφι με ελιές και ν’ ακινητοποιηθεί.

Αμέσως εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή πεζός καταφέρνοντας να διαφύγει. Το αυτοκίνητό του ερευνήθηκε και μέσα σ’ αυτό εντοπίστηκαν οι επίδικες σακούλες με την κάνναβη.

Την επόμενη μέρα, ο 22χρονος παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου και συνελήφθη. Σε κατάθεσή του, ανέφερε ότι παρέλαβε τα ναρκωτικά για να τα μεταφέρει σε σημείο που θα του υποδείκνυε ο εντολέας του, για λογαριασμό του οποίου έγινε βαποράκι ναρκωτικών για να εξοφλήσει χρέος ύψους 1500 ευρώ. Το χρέος προέκυψε από την αγορά ναρκωτικών.

Στο δικαστήριο λέχθηκε ότι ο κατηγορούμενος είναι άνεργος και χρήστης ναρκωτικών τα τελευταία εφτά χρόνια, δημιουργώντας μεγάλο χρέος έναντι στο πρόσωπο που του προμήθευε ναρκωτικά.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top