ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτρεχε η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο - Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λεμεσό

Έτρεχε η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο - Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λεμεσό

Τρεις πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λεμεσό ήταν τα σοβαρότερα περιστατικά στα οποία ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία (ΠΥ).

Σύμφωαν με ανακοίνωση, το τριήμερο από τις 06:00 της 1ης Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 4ης Δεκεμβρίου 2023 η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε 138 κλήσεις για βοήθεια, 89 πυρκαγιές, 37 ειδικές εξυπηρετήσεις και 12 ψευδείς κλήσεις

Από τις 06:00 της 3ης Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 4ης Δεκεμβρίου 2023, ανταποκρίθηκε σε 49 κλήσεις για βοήθεια, 32 πυρκαγιές, 11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 6 ψευδείς κλήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΥ «η ώρα 12:35, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξύλινη στέγη βοηθητικού δωματίου οικίας στην κοινότητα Δρομολαξιά στην επαρχία Λάρνακας».

Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας, Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:00.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το βοηθητικό δωμάτιο, το οποίο εφαπτόταν σε οικία, υπέστη ελαφρές ζημιές. Η πυρκαγιά προκλήθηκε κατά την εφαρμογή κατρόχαρτου στην ξύλινη στέγη, με τη χρήση πύραυνου υγραερίου.

Επίσης, «η ώρα 16:59, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξύλινη στέγη πέργολας ιδιωτικής οικίας στην κοινότητα Κουκά στην επαρχία Λεμεσού». Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Μονιάτη και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:40.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, μέρος της ξύλινης στέγης της πέργολας υπέστη ζημιές. Η πυρκαγιά οφειλόταν σε ελαττωματική καπνοδόχο τζακιού.

Τέλος, η ώρα 18:34, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο σε αυλή ιδιωτικής οικίας στην κοινότητα Φοινικάρια στην επαρχία Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε πυροσβεστικό όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 19:16.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω δωμάτιο, το οποίο περιείχε εγκατάσταση σάουνας, υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Μετά από διερεύνηση, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα, αναφέρεται.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top