Σκέφτεσαι να μεταναστεύσεις; Σε αυτές τις πέντε πόλεις μπορείς να πλουτίσεις

Σκέφτεσαι να μεταναστεύσεις; Σε αυτές τις πέντε πόλεις μπορείς να πλουτίσεις

Κάπως σε κούρασε η Κύπρος, κάπως θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου στο εξωτερικό, σκέφτεσαι να παραιτηθείς, να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις. Πού να πας, όμως; Αυτό είναι το θέμα.

Έρευνα που συμμετείχαν 12 χιλιάδες άτομα από 172 χώρες, βρήκε πού μπορείς όχι απλώς να βρεις την άκρη σου, αλλά να τα καταφέρεις και να ζήσεις ευτυχισμένος. Στην κορυφή της λίστας, βρίσκεται η Μάλαγα.

Στη Μάλαγα, η οποία είναι γνωστή για τον τέλειο καιρό, τα χαμηλά ενοίκια και το φυσιολογικό κόστος ζωής, το 89% των μεταναστών δηλώνει ικανοποιημένο. Θα χρειαστεί να μάθεις τη γλώσσα, όμως θα βάλεις όρια μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Στις θέσεις 2 και 3 βρίσκονται επίσης ισπανικές πόλεις: Η Αλικάντε και η Βαλένθια. Ακολουθεί το Ρας αλ-Καϊμά και το Άμπου Ντάμπι.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Tη λήψη νομικών μέτρων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την παράνομη κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών από το κατοχικό καθεστώς εξετάζει η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE