Μπάρακ Ομπάμα: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα σε μαθητές σχολείου στο Σικάγο - Δείτε βίντεο

Μπάρακ Ομπάμα: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα σε μαθητές σχολείου στο Σικάγο - Δείτε βίντεο

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα έβαλε τον σκούφο του Άγιου Βασίλη και μοίρασε δώρα σε μαθητές του Parkside στο South Shore του Σικάγο. Οι μαθητές εξεπλάγησαν ευχάριστα καθώς την ώρα που άκουγαν από την δασκάλα τους για τον Μπάρακ Ομπάμα τον είδαν μπροστά τους.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αφότου μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά στη συνέχεια τους διάβασε το βιβλίο «Ο Άγιος Βασίλης πρέπει να φύγει», ενώ προτού αποχωρήσει φωτογραφήθηκε με τους μαθητές και τη δασκάλα τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάρακ Ομπάμα και κατά το παρελθόν έχει ντυθεί Άγιος Βασίλης προσφέροντας χαρά στα μικρά παιδιά. Μάλιστα το 2018 φορώντας τον σκούφο του Άγιου Βασίλη και έχοντας στην πλάτη του έναν σάκο με δώρο επισκέφθηκε νοσοκομείο στην Ουάσινγκτον και μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονταν.

 

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE