ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για 22χρονη στη Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 60χρονο μετά από καταγγελία πως την παρακολουθούσε επί δύο μήνες

Τρόμος για 22χρονη στη Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 60χρονο μετά από καταγγελία πως την παρακολουθούσε επί δύο μήνες

Χειροπέδες σε έναν 60χρονο πέρασαν τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία 22χρονης ότι την παρακολουθούσε και της έστελνε μηνύματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, ο άντρας για αρκετές εβδομάδες την ακολουθούσε στο σπίτι της και την περιμένει να κατέβει από το διαμέρισμά της. Επιπλέον, έστελνε μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο και, μεταξύ άλλων, έγραφε πως την αγαπάει.

Η 22χρονη ενημέρωσε τη σύζυγό του 60χρονου η οποία ζήτησε την ψυχιατρική του εξέταση και ο άνδρας νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες σε ψυχιατρική κλινική, ωστόσο όταν πήρε εξιτήριο συνέχισε την ίδια συμπεριφορά.

Στην κατοχή του κατηγορουμένου, μόλις συνελήφθη από τους αστυνομικους, εντοπίστηκε ένας χαρτοκόπτης. Ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν παρακολουθούσε, ούτε απειλούσε την κοπέλα και ότι είχε μαζί του το αιχμηρό αντικείμενο για εργασίες στην οικία του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη παρακολούθηση και για απειλή με επιμονή παρακολούθηση κατ' εξακολούθηση και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, με την εκδίκαση της υπόθεσης να αναβάλλεται λόγο απουσίας της 22χρονης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top