ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παίρνουν «μπρος» οι μαθητές των Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών

Παίρνουν «μπρος» οι μαθητές των Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα γίνει η έναρξη των μαθημάτων για τους μαθητές των Γυμνασίων, των Λυκείων και των Τεχνικών Σχολών μετά τη μονοήμερη αναβολή της έναρξης της σχολικής χρονιάς για τη Μέση Γενική και τη Μέση Τεχνική Εκπαίδευση, λόγω του αυξημένου επιπέδου σκόνης στην ατμόσφαιρα ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, “το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού κατέληξε στην οριστική πιο πάνω απόφαση μετά από διαβούλευση με το Υπουργείο Υγείας, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και το Τμήμα Μετεωρολογίας”. 

Στη βάση αυτής της διαβούλευσης, τα παιδιά που έχουν αναπνευστικά προβλήματα ή άλλα προβλήματα υγείας, με μέριμνα του εκπαιδευτικού προσωπικού, θα περιοριστούν στους εσωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων. 

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας δεν θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες.

“Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης και λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων και για την ασφαλή παραμονή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top