Λεμεσός: Τουλάχιστον θα χορτάσουν οι κλέφτες! Άρπαξαν πίτσες και πατάτες

Λεμεσός: Τουλάχιστον θα χορτάσουν οι κλέφτες! Άρπαξαν πίτσες και πατάτες

Πεινασμένοι φαίνεται να ήταν οι κλέφτες του περιστατικού που συνέβη χθες στη Λεμεσό, αφού «άνοιξαν» το όχημα 26χρονου πλασιέ και άρπαξαν από μέσα κατεψυγμένες πίτσες και πατάτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 26χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι μεταξύ των ωρών 15:00 της Τετάρτης (9/9) και 07:00 της Πέμπτης (10/9) άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο της εταιρίας στο οποία εργάζεται και έκλεψαν από μέσα κατεψυγμένες πίτσες και πατάτες άγνωστες μέχρι στιγμής αξίας.

Τα κλοπιμαία προϊόντα επρόκειτο να παραδοθούν σήμερα στους αγοραστές όμως απ’ ότι φαίνεται θα καταλήξουν στο στομάχι των θρασύτατων κλεφτών καθώς θεωρείται δύσκολο να επανπροωθηθούν στην αγορά

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE