Λεμεσός: Τουλάχιστον θα χορτάσουν οι κλέφτες! Άρπαξαν πίτσες και πατάτες

Λεμεσός: Τουλάχιστον θα χορτάσουν οι κλέφτες! Άρπαξαν πίτσες και πατάτες

Πεινασμένοι φαίνεται να ήταν οι κλέφτες του περιστατικού που συνέβη χθες στη Λεμεσό, αφού «άνοιξαν» το όχημα 26χρονου πλασιέ και άρπαξαν από μέσα κατεψυγμένες πίτσες και πατάτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 26χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι μεταξύ των ωρών 15:00 της Τετάρτης (9/9) και 07:00 της Πέμπτης (10/9) άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο της εταιρίας στο οποία εργάζεται και έκλεψαν από μέσα κατεψυγμένες πίτσες και πατάτες άγνωστες μέχρι στιγμής αξίας.

Τα κλοπιμαία προϊόντα επρόκειτο να παραδοθούν σήμερα στους αγοραστές όμως απ’ ότι φαίνεται θα καταλήξουν στο στομάχι των θρασύτατων κλεφτών καθώς θεωρείται δύσκολο να επανπροωθηθούν στην αγορά

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE