LIKE ONLINE

Αυτά είναι τα τρία δώρα που δεν πρέπει να κάνεις σε μια γυναίκα - Δείτε βίντεο

Αυτά είναι τα τρία δώρα που δεν πρέπει να κάνεις σε μια γυναίκα - Δείτε βίντεο

Τα δώρα μπορεί να αποτελούν μια δύσκολη επιλογή, ειδικά όταν πρόκειται να βρείτε το τέλειο δώρο για τις γυναίκες της ζωής σας.

Μια influencer στο TikTok, μοιράστηκε πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα πιθανά λάθη με τα δώρα. Η Leah επισημαίνει τρεις συγκεκριμένους τύπους δώρων που πρέπει γενικά να αποφεύγονται, εκτός αν ζητηθούν ρητά.

1. Είδη οικιακού καθαρισμού

Στην κορυφή της λίστας της Leah βρίσκονται τα είδη οικιακού καθαρισμού. Αν και πρακτικά, τα είδη αυτά μπορούν συχνά να ερμηνευτούν ως παρότρυνση προς τις δουλειές, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το χαρούμενο πνεύμα του δώρου. «Αν μπορεί να εκληφθεί ως αγγαρεία, αυτό σίγουρα στέλνει λάθος μήνυμα. Τα δώρα υποτίθεται ότι πρέπει να σε κάνουν χαρούμενο», συμβουλεύει η Leah.

2. Αντικείμενα που σχετίζονται με την απώλεια βάρους

Η δεύτερη κατηγορία δώρων που πρέπει να αποφύγετε περιλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με την απώλεια βάρους, όπως ζυγαριές, συμπληρώματα ή άλλα προϊόντα που στοχεύουν στην μείωση βάρους. Σύμφωνα με τη Leah, αυτά τα δώρα μπορεί να εκληφθούν ως προσβλητικά, ειδικά αν ο παραλήπτης δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να χάσει βάρος. «Μια ζυγαριά, συμπληρώματα, είδη για απώλεια ή αύξηση βάρους είναι ένα μεγάλο όχι», εξηγεί η Leah. Τονίζει ότι τέτοια δώρα θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν ως σχόλιο για την εικόνα του σώματος του παραλήπτη.

3. Αντιγηραντική περιποίηση της επιδερμίδα

Τέλος, η Leah προειδοποιεί κατά των δώρων για προϊόντα αντιγηραντικής περιποίησης της επιδερμίδας. Ενώ η περιποίηση της επιδερμίδας μπορεί να είναι ένα υπέροχο δώρο, τα προϊόντα που χαρακτηρίζονται ειδικά ως αντιγηραντικά μπορεί να στείλουν ένα ακούσιο μήνυμα σχετικά με τη γήρανση.

@leahsgiftguide 3 gifts not to give women #leahsgiftguide #giftmas #gifttok #gifthack #christmasgifttok #giftsforwomen #badgifts #giftguide #giftideas #christmasgifts #christmasgiftideas #christmasgift #christmasgiftguide ♬ Sleigh Ride - Leroy Anderson

Η Leah σημειώνει, ωστόσο, ότι αυτά τα είδη μπορούν να γίνουν εξαιρετικά δώρα υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Αν ο παραλήπτης τα έχει ζητήσει συγκεκριμένα ή αν τον γνωρίζετε αρκετά καλά ώστε να είστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσει τέτοια αντικείμενα, μπορούν να αποτελέσουν μοναδικά δώρα.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top