Αυτό το ελληνικό γλυκό αναδείχθηκε ως το δεύτερο πιο νόστιμο στον κόσμο

Αυτό το ελληνικό γλυκό αναδείχθηκε ως το δεύτερο πιο νόστιμο στον κόσμο

Δεύτερη θέση στον κόσμο για τα αγαπημένα γλυκά της Θεσσαλονίκης, τα τρίγωνα πανοράματος.

Σύμφωνα με το Taste Atlas τα τραγανά και βουτυρώδη γλυκά γεμάτα κρέμα είναι το δεύτερο καλύτερο γλυκό στον κόσμο, καθώς βρέθηκαν πίσω από τα γλυκά τραγανά ταρτάκια με κρέμα, Pastel de nata και Pastel de Belém.

Οι διακρίσεις για την ελληνική ζαχαροπλαστική δεν σταματάνε εδώ καθώς στην 4η θέση συναντάμε την Μπουγάτσα Σερρών και στην 5η τα Πιταράκια της Μήλου.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE