ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 31χρονο Κύπριο Βαγγέλη Πέππο! Νέα επιδείνωση της κατάστασης του

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 31χρονο Κύπριο Βαγγέλη Πέππο! Νέα επιδείνωση της κατάστασης του

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του ηλικίας 31 ετών Ευάγγελου Πέππα από την Κύπρο, που ξυλοκοπήθηκε την περασμένη Κυριακή από «μπράβους» σε νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου.

Ο  Άγγελος Λίόσης, διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου της Ελευσίνας όπου νοσηλεύεται, δήλωσε σήμερα το πρωί στο ΚΥΠΕ ότι ο ασθενής παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, υπό πλήρη καταστολή, και «σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση».

Από χθες, Πέμπτη, οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά έδειξαν νέα επιδείνωση της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που μας ανησύχησε πολύ, ανέφερε επίσης ο κ. Λιόσης, συμπληρώνοντας ότι κρίθηκε από τους ιατρούς που τον παρακολουθούν ότι δεν χρειάζεται επί του παρόντος καινούργια χειρουργική επέμβαση.

Ο Ευάγγελος Πέππας, που ζει μόνιμα στη Μύκονο τα τελευταία χρόνια μαζί με τη σύζυγό του, που βρισκόταν μαζί του στο κέντρο την ώρα του ξυλοδαρμού, και το δύο ετών παιδί τους, μεταφέρθηκε επειγόντως από το νησί στην Αθήνα αργά το βράδυ Κυριακής, και στις 5 το πρωί της Δευτέρας εισήχθη στο χειρουργείο όπου, όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής του κ. Λιόσης, διαπιστώθηκε ότι είχε επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι.

Ο τραυματισμός, σοβαρότατος κατά τους ιατρούς και άμεσα απειλητικός για την ζωή του, προκλήθηκε από βίαιη πτώση του στο πάτωμα όταν τον γρονθοκόπησε ο φερόμενος ως δράστης, 25χρονος «φύλακας ασφαλείας» του νυχτερινού κέντρου στο Super Paradise.

O 25χρονος διέφυγε της σύλληψης, και όταν παρήλθε το 24ωρο και απέφυγε το αυτόφωρο, εμφανίστηκε μόνος του την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου, και έδωσε την δική του εκδοχή για το συμβάν.

Κατόπιν της κατάθεσής του, αφέθηκε ελεύθερος, και αντιμετωπίζει τη κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλέκεται και άλλος υπάλληλος «σεκιούριτι» στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο 25χρονος ισχυρίζεται στην κατάθεσή του ότι αναγκάστηκε να αποτρέψει τον Ε.Πέππα από το να ξαναμπεί στο μαγαζί αφού, κατά τα λεγόμενά του, είχε προκαλέσει προηγουμένως επεισόδιο με άλλον θαμώνα του κέντρου, με τον οποίο και φέρεται να είχε διαπληκτιστεί.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι από το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία από τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου, επιβαρύνεται η θέση του φερόμενου ως δράστη καθώς «διαψεύδονται οι ισχυρισμοί του».

Η σύζυγος του Ευάγγελου Πέππα, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του στο Θριάσιο Νοσοκομείο, έγραψε πριν τρεις μέρες στον λογαριασμό της στο Facebook για τον άνδρα της:

«Βρίσκεται σε κώμα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε από χτυπήματα γνωστού σεκιουριτά, ο οποίος εργάζεται στο πολύ γνωστό και μοναδικό μαγαζί που αγαπήσαμε πάνω σ` αυτό το νησί. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχω το κουράγιο βλέπετε. Σας μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Να είστε καλά όλοι εσείς που στέκεστε δίπλα μας σ` αυτή την απίστευτα δύσκολη ώρα για μένα και το παιδί μου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top